Освіта

(телефон для довідок (0512) 50 08 31)

Статистичний бюлетень «Заклади дошкільної освіти Миколаївської області» у 2020 році

Пропонує статистичну інформацію про мережу закладів дошкільної освіти регіону, кількість вихованців у них, охоплення дітей закладами дошкільної освіти, розподіл дітей за віком та статтю. Наведено дані про штати закладів дошкільної освіти, склад та освітній рівень педагогічних працівників. Видання доповнено даними за регіонами України.

(19 стор.; 114 грн 80 коп.)

 

Статистичний бюлетень «Заклади загальної середньої освіти Миколаївської області» на початок 2020/21 навчального року

Містить інформацію про мережу закладів загальної середньої освіти, кількість учнів та учителів. Наведено розподіл учнів за статтю, віком та класами. Відображено інформацію про навчання дітей з числа постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, з малозабезпечених сімей, а також дані про випуск учнів із закладів загальної середньої освіти. Видання доповнено даними за регіонами України.

(26 стор.; 114 грн 80 коп.)

 

Статистичний бюлетень «Заклади професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області» у 2020 році

Містить комплекс статистичних показників, які дозволяють оцінити стан професійно-технічного навчання у регіоні. Проаналізовано мережу закладів професійної (професійно-технічної) освіти, кількість учнів та слухачів, кваліфікаційний рівень педагогічних працівників. Окремі показники наведено за ґендерною ознакою. Розглянуто інформацію щодо прийому, випуску кваліфікованих робітників та їх працевлаштування. Розміщено відомості щодо навчання осіб, які потребують особливої уваги. Видання доповнено окремими показниками за регіонами України.  

(24 стор.;114 грн 80 коп.)

 

Статистичний бюлетень «Заклади вищої та фахової передвищої освіти Миколаївської області» на початок 2020/21 навчального року

Вміщує інформацію про діяльність закладів вищої та фахової передвищої освіти: кількість студентів, їх розподіл за освітньо-кваліфікаційними рівнями (освітньо-професійними ступенями), за віком і статтю, формами навчання; прийом і випуск фахівців; навчання студентів-іноземців; наукові ступені та вчені звання викладацького складу тощо. Відображені основні показники діяльності аспірантури.

(31 стор.; 114 грн 80 коп.)