Діяльність підприємств

(телефон для довідок (0512) 50 08 27)

Статистичний збірник «Діяльність суб’єктів господарювання Миколаївської області» у 2020 році (презентаційна версія)

Пропонує інформацію про стан та тенденції розвитку суб’єктів підприємницької діяльності області з урахуванням економічних показників діяльності фізичних осіб-підприємців, зокрема дані про кількість підприємств, кількість зайнятих та найманих працівників, витрати на персонал, обсяги реалізованої продукції (робіт, послуг), а також основні фінансові показники діяльності – сальдований фінансовий результат до оподаткування, відомості про прибуткові та збиткові підприємства і суми одержаних ними прибутків (збитків), рентабельність (збитковість) операційної діяльності підприємств, розподіл необоротних, оборотних активів, власного капіталу та зобов’язань.

Дані наведені у динаміці за 2010, 2015, 2018–2020 роки.

(272 стор.; 241 грн 08 коп.)

 

Статистичний бюлетень «Діяльність підприємств Миколаївської області за їх розмірами» у 2020 році

Пропонує дані щодо основних показників діяльності підприємств-юридичних осіб, сформованих за критеріями великих, середніх, малих та мікропідприємств, визначених такими згідно Господарського кодексу України в редакції від 22.03.2012. Містить інформацію щодо кількості підприємств, зайнятих та найманих працівників, обсягів реалізованої продукції (робіт, послуг), фінансових результатів діяльності підприємств та рентабельності (збитковості) операційної діяльності. Статистичні дані наведені за видами економічної діяльності та адміністративно-територіальними одиницями.

(25 стор.; 68 грн 88 коп.)

 

Статистичний бюлетень «Діяльність суб’єктів господарювання Миколаївської області за їх розмірами» у 2020 році

Пропонує дані щодо основних показників діяльності суб’єктів господарювання області, з урахуванням економічних показників діяльності фізичних осіб-підприємців, сформованих за критеріями великих, середніх, малих та мікропідприємств, визначених такими згідно Господарського кодексу України. Містить інформацію щодо кількості суб’єктів, зайнятих та найманих працівників, обсягів реалізованої продукції (робіт, послуг), фінансових результатів діяльності підприємств та рентабельності (збитковості) операційної діяльності. Статистичні дані наведені за видами економічної діяльності та адміністративно-територіальними одиницями.

(34 стор.; 91 грн 84 коп.)

 

Доповідь «Розвиток малого та середнього підприємництва Миколаївської області» у 2020 році

Пропонує інформацію щодо основних показників діяльності суб’єктів малого та середнього підприємництва (включаючи фізичних осіб-підприємців) Миколаївської області, зокрема, показники щодо їх кількості, зайнятості працівників, обсягів реалізованої продукції (робіт, послуг) та фінансового стану підприємств. Окремі показники наведені в порівнянні з аналогічними показниками по регіонах України.

(25 стор.; 114 грн 80 коп.)