Архів 2021 2022
 
Шановні користувачі!

У каталозі статистичних публікацій у 2024 році статистичні продукти розміщено за розділами статистики. По виданням наведена коротка анотація щодо змісту, періодичності, терміну випуску та вартості.

Строки оприлюднення окремих статистичних продуктів можуть бути змінені виробниками офіційної статистики з урахуванням положень Закону України "Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни" щодо терміну подання статистичної та фінансової звітності.

Згідно з Законом України "Про офіційну статистику" забезпечення користувачів статистичною інформацією, створення якої не передбачено планом державних статистичних спостережень, здійснюється на договірній основі. Оплата робіт, пов’язаних з виконанням договорів на отримання статистичної продукції, здійснюється відповідно до Положення про проведення статистичних спостережень та надання органами державної статистики послуг на платній основі, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2000 № 1659 (зі змінами). Розрахунок вартості статистичної інформації проводиться на підставі наказу Головного управління статистики у Миколаївській області від 01.01.2024 № 1 "Про затвердження розрахунку вартості одного людинодня".

Для укладання договору необхідно заповнити бланк замовлення (зразок розміщено на сайті у розділі "Замовлення статистичної інформації"/"Бланк замовлення") та направити його на адресу Головного управління статистики (в електронному (сканованому) чи паперовому вигляді).